Allmogejakt

Om oss

Allmogejakt, Sverige är ett företag som grundades under slutet av 2008. Till en början var det enbart den egenutvecklade åtelbelysningen som hanterades och utvecklades i företaget. Under ett antal år så har vi sålt såväl jaktkläder som friluftsprylar. Numera är vi mer nichade mot framförallt Tracker produkter.

2023 byter vi bolagsform och Allmogejakt ingår numera i Höglandets Optoservice AB, ett teknikföretag som ägs av bröderna Ted & Peter Karlsson.

Oavsett bolagsform eller produkter som vi säljer så kvarstår vår affärsidé, vi säljer bara produkter som vi vågar vi också stå för. Vi vet av egen erfarenhet, eller av pålitliga recensioner att det är bra produkter. Hellre få men bra får helt enkelt vara vårt motto.

Allmogejakt ägs och drivs alltså av Ted Karlssonoch Peter Karlsson. Ted har stor erfarenhet av jakt och friluftsliv och har jobbat i branschen under många år. Är också aktiv jägare, hundägare och friluftsmänniska. Peter är också jägare med lång erfarenhet från branchen genom sitt företag Trackerservice Sverige som under långt tid varit ansvarig för all service av Trackers produkter i Sverige.

Varukorg