Allmogejakt

Inventera vilt med kamera

Att inventera vilt och hålla koll på vad som händer med hjälp av åtelkameror har blivit en stor grej och det fungerar mycket bra. Några avgörande delar är dock att tekniken funkar och att det inte är massa strul.

Vi har sedan årsskiftet en ny produkt i vårt sortiment, åtelkameror från Nordic Gamekeeper. Alltid lite nervöst med både nya produkter och leverantörer men här behövde vi inte oroa oss. Både teknik och leveranser har fungerat från första dag.

Vad är det då med Nordic Gamkeeper som vi tycker är så bra? För det första att det är en svensk leverantör som stöttar på oss som återförsäljare med rätt information och fungerande leveranser så att vi i vår tur kan hjälpa våra kunder. Sedan att det finns såväl information och support till slutkund tycker vi också är väldigt viktigt och det löser Nordic Gamkeeper galant. Företaget grundades redan 2000 och har således en lång erfarenhet av den svenska marknaden.

Appen för Nordic Gamekeeper är mycket användarvänlig

Vi har valt att plocka in sortimentet som rör åtelkameror och tillbehör till detta. Vi har naturligtvis också testat produkterna. Just nu har vi ett antal kameror ute och alla fungerar felfritt. Det som sticker ut från andra fabrikat vi provat är nog tre saker. Appen är den första, mycket enkel att hantera och lätt att dela sina kameror till jaktkompisar. Extra plus att denna delning inte kostar extra. Det andra är den låga avgift per månad. För Basic-abonnemang så räcker datatrafiken till ca 700 bilder/månad och priset för det är endast 19 kronor per kamera. Det tredje är batteriet för vi vet fortfarande inte hur länge det håller. Den första av våra kameror satte vi ut i januari och den visar fortfarande fullt på batteristapeln. Vi använder oss då av det externa batteri som ingår i kamerapaketet.

Låter det intressant så läs mer om produkten i webbutiken, https://allmogejakt.se/produkt-kategori/nordic-gamekeeper/ och paketet https://allmogejakt.se/produkt/cloud-camera-paket/ för endast 3195:- är väldigt prisvärt.

Men är det något ni funderar på innan köp så bara hör av er till oss, info@allmogejakt.se

Varukorg